Min konst är en glimt av min tid och mitt inre

April 6, 2018

Jag har skapat under hela mitt liv, det har tagit sitt uttryck i många olika material och tekniker. Under perioder av tidsbrist fick skapandet sippra ut i vardagliga ting så som maträtter och bakning, under skoltiden i mer konkreta ämnen och kurser. 

 

 

Jag tror att den skapande processen, hantverk och konst blir allt viktigare i dagens samhälle. Jag behöver sätta mina sinnen och händer i arbete för att må bra, en stund i nuet som jag tillägnar mig själv och min själ. Att bjuda in skapande och kreativitet i sin vardag kan vara ett sätt att bjuda in till en stund av total närvaro och egentid. Min konst är en glimt av min tid och mitt inre. 

Det här är ett viktigt projekt som belyser en allvarlig kränkning mot det kvinnliga könet. Vi behöver belysa detta och utbilda människor om problematiken kring detta ingrepp. Vi kan inte låta fler kvinnor lida på grund av okunskap och tradition. Kan mina alster bidra i denna kamp skänker jag mer än gärna min tid. Jag skapar i flera material men främst i metall och trä. Min tid redovisas i objekt, resultatet av en undersökning av min omgivning och fantasi. Jag inspireras ofta av naturen, dess former och strukturer. Låt kvinnligheten blomstra.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload