Mina målningar speglar mina känslor, tankar och mitt liv

May 2, 2018

Med inspiration från naturen, himlen, havet och musiken skapar jag abstrakta målningar där jag låter färgerna flöda fritt. Jag tar inspiration från rörelser i vatten, molnen på himlen, gröna skogar och färgglada växter, från solnedgångar och satellitbilder av jorden, berg och havet. Titlarna på mina verk är ofta inspirerade av musik, sångtexter och människor jag möter.

När jag målar låter jag färgerna blomstra och leva fritt. Jag häller, droppar och skvätter målarfärg över canvasduken för att skapa magi mellan färger och få fram abstrakta former. Varje målning är unik och skapad med känslor och passion.

 

Jag låter mig själv påverkas av min omgivning och inspireras av vad jag känner där och då. Mina målningar speglar mina känslor, tankar och mitt liv. Färgerna är ett sätt för mig att uttrycka och förmedla mina erfarenheter, sinnelag och vad som försiggår i mitt huvud, hjärta och själ.

 

Vad som började som självterapi under en svår tid i mitt liv, blev till hobby och idag är det full fart med företaget Art by Vo. Även om jag alltid har vetat att jag velat arbeta med någonting kreativt så var det inte förrän för ca 2 år sedan då, jag startade mitt företag, som jag bestämde mig för att ägna min tid helhjärtat till konsten.

När jag fick höra om Artworks 4 change var det självklart att jag ville vara med och bidra till arbetet mot könsstympning. Att ta ifrån någon sin sexualtitet och frihet är oacceptabelt och något som måste stoppas. Vi behöver bygga medvetande krings kvinnor rätt i samhället och arbeta för en jämställd värld för kvinnor och flickor.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload